"Du kan ikke købe noget på min webshop, som jeg ikke selv ville blive glad for"

"Du kan ikke købe noget på min webshop, som jeg ikke selv ville blive glad for"

Midt i produktudvælgelsen til den stadig nye webshop's voksende sortiment, har jeg skulle tage stilling til varesortiment, kvaliteter og priser. Konkret stod jeg med et sæt DJ høretelefoner som vejledende går for omkring 100 kroner. Man kan ikke forvente meget af et sæt høretelefoner til 100 kroner, hvorfor jeg efter nogen overvejelser besluttede at de ikke skal indgå i mit sortiment. Det har i mine år som mobil og klub DJ været vigtigt for mig at have styr på mit udstyr. Jeg har altid fundet det vigtigt at få skiftet knapper og fadere i god tid, således at jeg har kunne levere den bedste performance på natklubben. 
   Derfor blev jeg hurtigt klar over at jeg ikke ville have noget i mit sortiment, som jeg ikke selv ville blive glad for at få. Mit mål er at yde den bedst mulige service, og aldrig sælge produkter som jeg ved at mine kunder ikke vil blive glad for. Jo, jeg er her for at tjener penge, men det handler for mig meget om hvordan jeg tjener mine penge. Jeg nægter at sælge skrammel!

For dig betyder det at du trygt kan handle på
www.danskdjteknik.dk, velvidende at jeg har foretaget en kvalitetsmæssig vurdering af hvert eneste produkt. Hvad enten det er et sæt DJ høretelefoner, reservedele, kabler, knobs eller andre accessoires til DJ udstyr, så er det underlagt min kvalitetsvurdering. 

Jeg er så glad og taknemmelig for at arbejde med det jeg gør, tak til jer som giver mig muligheden! 

På billedet ses jeg - Erik Højgård - i færd med at vende plader på en Pioneer DJ XDJ XZ i shworoomet hos Dansk DJ Teknik. I baggrunden ses en stribe Technics pladespillere og et hjørne af en Pioneer DJ DDJ RZ, samt en Pioneer DJ XDJ RX2 i case it flightcase.

- Erik Højgård 
Ejer af Dansk DJ Teknik
Tilbage til blog