Links

Her på siden finder du nyttige links til partnere inspiratorer og informationsbaser med vidden om pulte, mixteknikker, tekniske guides, inspiration og servicemanualer. Gå på jagt og find hjælp og svar på dine spørgsmål!


Engine LAB


Denon DJ er en blandt de ældste brands indenfor udvikling og produktion af DJ udstyr. Det er dog først indenfor de seneste år at Denon DJ for alvor har genetableret sit navn, som i øvrigt var enormt stort frem til 00’erne. Med produkter som Prime 4, SC6000 og en række flere har Denon DJ profileret sig som en stor innovatør indenfor afspillere, mixere og controllere til DJ’s.

Denon DJ har også sat en ny standart for både hardware, software og generelt brugerfladens muligheder. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning angående din Denon Dj pult, engine prime software eller lignende så tjek enginelab ud!

 

Manualslib

På manualslib finder du manualer til såvel DJ udstyr som til så meget andet. På manualslib kan du også være heldig at finde servicemanualer til Pioneer DJ produkter – noget som er svært at finde andre steder. I servicemanualerne kan du danne dig et overblik over reservedelsnumre, slå fejlkoder op, se exploded views, finde blueprints over printkort og meget mere. Kort sagt, servicemanualerne er ret så nyttige hvis du har fejl på dit udstyr.

Følg linket her og se alle de tilgængelige servicemanualer til Pioneer DJ.

 

Pioneer DJ support

Hos Pioneer DJ support finder du firmware og driver opdateringer samt guides til opdateringer. Hold øje med de nyest tilgængelige opdateringer og undgå problemer på dit udstyr.

 

Digital DJ Tips

Digital DJ tips er en enorm inspirations og viddens platform, hvor alt fra udstyr, mixteknikker og røverhistorier diskuteres. Der er ikke grænser for hvor meget vidden man kan samle op i de mange videoer fra ejeren Phil Morse og hans team.

 

DJ Spare Parts

Den ultimative platform til reservedelskøb indenfor EU – og ja en underafdeling til Dansk DJ Teknik. Gennem vores reservedelsbutik er det nemt at danne sig et overblik over de relevante reservedele til netop den model du arbejder på. Med over 400 lagerførte vare og et stadigt voksende sortiment, står vi enormt stærkt! Vi har reservedele til Pioneer DJ, Denon DJ, Allen & Heath, Roland og Technics


DJ Repair Network

Hvis du ikke allerede har gjort det, så er det en klar anbefaling herfra at tilslutte dig DJ repair network. Her kan alle og enhver stille relevante spørgsmål og dele vidden angående reparation og fejl på DJ udstyr.