Pro Audio Repair lukker - Dansk DJ Teknik køber resterne.

Pro Audio Repair lukker - Dansk DJ Teknik køber resterne.

”Pro Audio Repair” lukkede for nyligt efter årtiers arbejde med reparation og service af DJ udstyr - Dansk DJ Teknik køber resterne.

 

Da det autoriserede Pioneer DJ service værksted ”Pro audio repair” for nyligt lukkede skulle det over 100 printplader store varelager afsættes. Dansk DJ Teknik blev spurgt om vi kunne tænke os at opkøbe reservedelsrestpartiet med mere og det gjorde vi.
De senere dage er gået med at sortere og oprette de mange Pioneer reservedele i vores system. Det er enormt vigtigt for os at have de mest gængse reservedele lagerført til hver en tid. Både for hurtigt at kunne sende dem ud til alle vores webshopkunder, men også for hurtigt at kunne afvikle reparationer på vores eget servicecenter. Derfor er dette store lager af printplader fra det nu nedlagte Pro Audio Repair kærkommen.

 

 Selvom billedet til forveksling kunne forestille Pablo Escobar’s kokainlager, er de lyserøde bobleplast pakker fyldt med reservedele til Pioneer DJ udstyr – og altså ikke kokain. På billedet ses Erik Højgård i Dansk DJ Tekniks udstillingslokale.

 

Opkøbet af Pro Audio Repair’s restparti betyder også at Dansk DJ Teknik i en tid vil kunne tilbyde ekstra billige reparationer og modulbaserede udskiftninger på diverse modeller fra Pioneer DJ. Dog især på DDJ-controllere såsom DDJ SB, DDJ 400, DDJ SX serien, DDJ SZ. Men også på større enheder såsom DJM900NXS2 og DJM750MK2.

Med i opkøbet følger også en forhåbning om at kunne byde tidligere kunder hos Pro Audio Repair velkommen hos Dansk DJ Teknik. Tidligere ejer af Pro Audio Repair – Jesper Kaae – har nemlig tilbudt at henvise til os når han fremover får henvendelser vedrørende service og reparation af DJ udstyr og relaterede effekter. Det er meget generøst af Jesper og det skal han have tak for.
   Har man været kunde hos Pro Audio Repair, ja så er man helt afgjort vandt til et højt serviceniveau og vi skal hos Dansk DJ Teknik gøre alt for at forsøge at opretholde den høje service standart. Både når det gælder god kundeservice og god service på værkstedet!

Tilbage til blog